Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via info@zempo.nl

Posted in Contact

Welkom bij judo school Zempo. Judoschool Zempo is een bondserkende judoschool in Delft. Sinds augustus 2005 worden de jeugdjudo lessen gegeven in gymzaal de Pauwhof, gelegen op het schoolterrein van de ROC Mondriaan. Elke woensdagmiddag worden daar judolessen gegeven aan jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar. De lessen worden gegeven door Arno Zahradnik, 4e dan en erkend judoleraar B. Arno Zahradnik is als sportdocent werkzaam bij de ROC Mondriaan, opleiding Sport en Bewegen en geeft o.a. het hoofdkeuzevak Judo. Judoschool Zempo werkt met stagiaires die een opleiding tot judoleraar volgen bij de Sport en Bewegen opleiding. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de Mondriaan SB opleiding de hoofdsponsor is van judoschool Zempo.

Tijdens de lessen is het mogelijk om als ouder de verrichtingen van uw kind te volgen. Vanuit het theorielokaal op de eerste etage heeft u perfect zicht op de judomat. Daarnaast kunt u in die zelfde ruimte, geheel gratis, een kopje koffie of thee drinken.

Komt u gerust een keertje kijken of nog beter, laat u kind meteen ervaren hoe leuk judo is door 2 gratis proeflessen te nemen.

Posted in Nieuws