JUDO inspireert

De sport voor ieder kind!

ACTIE!

De leukste Judoschool van Zuid-Holland.

Zempo is een judoschool waarbij plezier, leren, veelzijdig bewegen en budowaarden de hoofdpunten zijn in de judo lessen. Opgericht in 2005 en biedt sindsdien kwaliteitslessen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar oud. Meer leren over ons? Klik dan hier!

Bouwen aan kracht & karakter

Waarom is judo bij zempo zo leuk? Hier zijn een paar redenen:

1. Leerzaam & Plezier: Judo bij Zempo is niet alleen een sport, maar een leerzame reis. Onze lessen zijn doordrenkt met leuke activiteiten die niet alleen het lichaam, maar ook de geest stimuleren.


2. Budo-Waarden in de Praktijk:
Bij Zempo staat judo niet alleen voor worpen en houdgrepen, maar ook voor de essentiële Budowaarden - respect, beleefdheid, eerlijkheid, moed en zelfbeheersing. Deze waarden worden niet alleen tijdens de training, maar ook in het dagelijks leven versterkt.

3. Fysieke en Mentale Ontwikkeling: Judo is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid; het leert judoka's ook belangrijke levensvaardigheden. Doorzettingsvermogen, samenwerking en zelfbeheersing zijn slechts enkele van de eigenschappen die tijdens de training worden versterkt.

4. Een Veilige en Stimulerende Omgeving: Zempo biedt een stimulerende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, niet alleen als judoka's, maar ook als individuen. Onze gekwalificeerde instructeurs zorgen ervoor dat elke leerling met plezier en vertrouwen kan groeien.

SCHRIJF JE NU IN!

Enthousiast geworden om bij ons te komen Judoën?
Klik hier onder voor meer informatie omtrent de inschrijving.